Glad, positiv och can-do. Emotionell, pessimistisk och uppgiven. Båda jag, men olika dagar. Det är svårt att säga vem man är när man är lite alltihop. Men något jag definitivt kan säga är att jag tror på alla omkring mig, på att omge sig med människor som betyder något för en och att göra det bästa av situationen. Det finns alltid en ljus sida, ibland gömmer den sig bara väldigt väl.

Jag studerar mänskliga rättigheter och allt möjligt spännande jag kan hitta. Jag är någon som vill göra allt och gör mitt bästa för att det ska gå ihop sig, så det är ibland många bollar i luften. På gott och ont. Ämnen jag intresserar sig särskilt för är barns rättigheter, genusfrågor, mental hälsa och hållbarhet. Innan någon undrar så har jag ingen som helst aning om vad jag vill ”bli”. Jag vill göra något jag brinner för och något som gör en skillnad någonstans. Men jag vet inte vart det är ännu.

På fritiden klättrar jag, pysslar, hänger på 4H och kramar på vänner och familj. 4H har varit otroligt viktigt för mig och har låtit mig göra så mycket nytt, jag är så glad att det har varit en del av min barndom och mina tonår. Och att det nu är del av många andras liv. I pysselväg händer allt möjligt (tack mamma för det intresset!), just nu virkande och att sy lite. Jag har startat LillaJord där jag säljer tygbindor som du gärna får kolla in, men det blir även vissa klädesplagg. Men inte i någon stor produktion, mer som en småsyssla. Och såklart lite träning, klättra och springa. Självklart avvägt med god mat och för mycket fika! 🙂 MUMS!

Också kommer 2017 den här bloggen. Det blir nog en del MR-relaterat, men även genus. Det blir också egna erfarenheter och tankar. Jag har i mitt liv varit väldigt fokuserad på att maxa och det har på senare år skapat en del problem för mig rent emotionellt så det kan nog komma upp. Men jag vill inte skriva om mig själv, jag vill skriva för andra. Något som du får ut något av och vill svara på. Något du känner igen och vill dela med dig av. Framförallt blir det hållbart, både för miljön, för andra, men även (och det är minst lika viktigt) för en själv.

Glöm aldrig: jag tror på just dig och du är grym! Fortsätt vara grym, just dig och en medmänniska!

Advertisements