Omtänksam, äventyrslysten med grov beslutsångest är nog rätta sättet att beskriva mig.
Jag tog studenten VT16 från Naturvetenskapsprogrammet på Tullinge gymnasium. Sedan dess har jag varvat fem jobb, som förskolevikarie, nanny, idrottsledare, kalasvärdinna på 4H och barnunderhållare på kryssningsfartyg. Vill du ha någon som kan vara Mumintroll, leda häst, och lära en grupp med barn hur man gör en kullerbytta samtidigt så är det bara att fråga.
Men allt detta har inte endast varit för att jag tycker att det är superkul, vilket jag dock gör. Jag har faktiskt haft ett mål med allt detta, och det är min resa. Jag har drömt om den så länge jag kan minnas.
Den 20 januari smäller det!
Jag och min pojkvän har packat en varsin fet ryggsäck och står på Arlanda med destinationen Bangkok på flygbiljetterna. Det bär alltså av på en 2,5 månader lång backpackingresa med första stop Thailand. Där ska vi jungeltrekka och ta dykcertifikat, gärna äta vår egen vikt i bananpannkakor och träffa massa roliga människor.
Nästa stop är Bali, där vi bokat en veckas träningsläger på ett bootcamp med crossfit och yoga.
Efter några veckor på Bali flyger vi till Australien och bor i Sydney några dagar innan vi tar oss vidare på ett Surfläger och därefter bussar oss uppåt från Byron Bay till Cairns. Stannar på alla möjliga ställen vi bara känner för där emellan och ser världen som den är.

Plånböckerna kommer vara mjölkade men förhoppningsvis är vi tusentals upplevelser rikare, vilket är helt ovärderligt enligt mig.
Så hoppa på tåget och följ vår resa, eller varför inte resa själv och möta oss där nere?
2017 är upplevelsernas år, gör det du alltid önskat. Allting går, bara man vill det tillräckligt mycket

Advertisements